Братвурст Микроарт 250гр S
Състав:
свинско и говеждо месо, вода, сол, подправки екстракт от подправки, емулгатор Е471, стабилизатор дифосфат, антиоксидант натриев аскорбат, декстроза, киселинен регулатор Е262 и Е330, лактоза, овче черво
Описание на продукта
Братвурст Микроарт е структурен парен колбас с овче черво.
Най-популярен в Германия е Нюрнбергския братвурст. Най-вкусен е запечен на грил или на тиган, така изпъква изключителния му аромат. Идеален е за ястия със зеленчуци, в супи или като допълнение към салати.
Хранителни стойности за 100гр:
Енергия 1115kJ/3336kcal
Мазнини 21гр,
от които наситени мастни киселини 8гр
Въглехидрати 0.8гр,
от които захари 0.6гр
Белтъци 17гр
Сол 1.8гр