Продуктът се характеризира с изключителна крехкота и балансиран вкус. Месото е напълно натурално, без окрехкотители. Позволява лесен контрол на влагане на месо към различни ястия. Необходимо е само да бъде затоплено.
Спестява време за транжиране, порциониране и готвене. Дават възможност за приготвяне на разнообразни ястия. Гарантира постоянно високо качество на месото в ястията.Месото е напълно натурално без окрехкотители, без алергени и без консерванти. Гарантира постоянно високо качество на месото в ястията.
- НИСКО ТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕН ПРОДУКТ по метода СУ-ВИД
Хранителни стойности за |
100 г |
Енергийност (ккал/ kJ) |
11.35 |
Въглехидрати (г) |
5.97 |
от които захари (г) |
1.6- |
Мазнини (г) |
202/846 |
от които наситени (г) |
11.35 |
Протеини (г) |
23.47 |
Сол (г) |
0.01 |
Произход:
България