Терин от глиган Avon&Raggobert е традиционен френски деликатес, приготвен от месо от глиган и свински черен дроб. С богат и наситен вкус, този терин от глиган е изкусително кулинарно предложение, което отлично се комбинира с пресен домашен хляб и червено вино.
Преди отваряне да се съхранява на сухо и хладно място. Да се сервира охладено. След отваряне да се съхранява от 0С до 4С за не по-дълго от 2 дена.
Хрaнителни стойности |
за 100 г |
Енергийност (ккал/kJ) |
330/1370 |
Въглехидрати (г) |
1.2 |
от които захари (г) |
0 |
Мазнини (г) |
30 |
от които наситени (г) |
11 |
Протеини (г) |
14 |
Сол (г) |
1.68 |
Произход:
Франция