Възможно е разминаване в грамажа до 10%
Black Angus Харман е леко пикантен суджук, произведен по класическа рецепта от близкото минало. Съдържа натурални подправки и единствено нитритна сол, която съхранява продукта и запазва търговския му вид. Висококачественото месо, произведено във ферма Харман в с. Трем, в полите на Лудогорието, в Шуменския регион е от подбраните телета от световноизвестната порода Ангъс, характерна с неповторим вкус и мраморна структура на месото. Комбинирано с натурални подправки, използвани в рода от поколения, осигурява неповторим вкус в духа на българската традиция.
Хранителни стойности за |
100 г |
Енергийност (ккал/ kJ) |
337/1407 |
Въглехидрати (г) |
3,47 |
от които захари (г) |
0.73 |
Мазнини (г) |
19.18 |
от които наситени (г) |
11,63 |
Протеини (г) |
37.54 |
Сол (г) |
2 |