SUPER ОФЕРТА: Безплатна доставка ЗОНИ: 0, I и II за поръчки над 30лв. Възползвай се!

Nestle GERBER Organic Пюре Зеленчуци и телешко месо, от 6-ия месец 190 г

този продукт Ви носи: 4 точки

Цена за 1 бр:

3.69 лв.

Не е наличен в момента

Тегло:

190 гр.

Състав:

40% пащърнак, вода (използвана при приготвянето), 10% сладък картоф, 8% телешко, оризово брашно, 1.7% маслиново масло, 0.7% магданоз

Описание на продукта
Месните пюрета са основна част от храненето на бебетата, тъй като те са важен източник на витамини, минерали и основни хранителни вещества.
Био пюрето от зеленчуци с телешко месо на "Gerber" е предназначено за бебета след 6-ия месец. То осигурява необходимите хранителни вещества, благодарение на съдържащите се белтъци, въглехидрати и мазнини. Превъзходната комбинация от телешко месо и съдържанието на зеленчуци, като пащърнак и сладък картоф, допринасят за обогатяване на вкусовете и изграждането на хранителни навици. Пюрето предлага вкусно и едновременно различно, разнообразно и балансирано меню, благодарение на вложените в него натурални и висококачествени продукти.
Суровините в пюрето идват директно от биологично земеделие, където се отглеждат с уважение към естествените процеси и грижа за околната среда. Всяка година биологичното им качество се сертифицира. Съставките са висококачествени, без добавени оцветители, аромати и сол.

 

 

Хранителни стойности за 100 г
Енергийност (ккал/ kJ) 59/ 248
Въглехидрати (г) 7,2
от които захари (г) 1,5
Мазнини (г) 2,0
от които наситени (г)

0,4

Протеини (г) 2,3
Сол (г) 0,03

 

Подобни продукти