Бирена мая на люспи Bionia 100гр

този продукт Ви носи: 7 точки

Цена за 1 бр:

6.69 лв.

БР.
Добави в количката

Тегло:

100 гр.

Състав:

Витамини:* Витамин B1 (Thiamine) 7 мг/100г Витамин B2 (Riboflavin) 3.2 мг/100г Витамин B3 (Niacin) 43 мг/100г Витамин B5 (Pantothenic acid) 3 мг/100г Витамин B6 (Pyridoxine) 1.6 мг/100г Витамин B9 (Folic acid) 800 мкг/100г Витамин B12 (Cyanocobal.) 2.1 мкг/100г *усреднен анализ, тъй като съдържанието варира типично за натуралните продукти. Съдържанието на Бирена мая на люспи е в естествената си комбинация от минерали и микроелементи: Калций 280 мг/100г Калий 1 800 мг/100г Фосфор 1 100 мг/100г Желязо 7 мг/100г Мед 500 мкг/100г Манган 700 мкг/100г Цинк 5 мг/100г, Натрий 0.05 г/100г, Енергия в кджл 1 180 /100г, Енергия в ккал 280 /100г, Протеини 41.8 г/100г, Мазнини 1.9 г/100г, Въглехидрати 23.1 г/100г, Фибри 21.2 г/100г

Описание на продукта
Бирената мая Биониа се произвежда от бирени дрожди добити само от естествени продукти малц, хмел и вода. Всички продукти са с гарантиран статус без Генно Модифицирани Продукти - ГМО

Бирената мая представлява универсална хранителна добавка с разнообразни приложения. Оказва благоприятен ефект за поддържане състоянието на кожата, ноктите, и косата като също така тя е помощно средство при множество неволи, като диария и запек, има положително въздействие при стомашно-чревни заболявания, раздразнен стомах, хемороиди, и други като същевременно повишава имунитета и спомага за доброто функциониране на нервната система. Вегетарианци и спортисти я използват, поради богатото си съдържание на витамини и белтъчини (40%), така и за хора спазващи диета заради много ниското съдържание на мазнини (2%).

Бирената мая на люспи съдържа повече витамини от група В (B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12) от всеки друг природен хранителен продукт. Витамините от група В са синергични, поради което са по-мощни заедно, отколкото поотделно. Витамин B комплекс трябва да се подновява всеки ден, тъй като не се съхранява в тялото и излишното количество се изхвърля от организма. Ърл Миндъл, Доктор по фармация, в книгата си „Библия на Витамините“ препоръчва бирената мая като един от основните естествени източници на витамин B комплекс! За да бъде приет лесно от организма, витамин B комплекс в нашата бирена мая е в естествената си комбинация от незаменими аминокиселини и минерали (калций, калий, фосфор, желязо, манган, цинк и др.)
Бирената мая и метаболизма

– Силен пробиотик.

– Стимулират перисталтиката.

Фибрите преминават през организма без да се разтварят, прочистват го от вредните вещества и ускоряват придвижването на храната в организма. Така предотвратяват запека и осигуряват нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт. Витамин B комплекс подпомага храносмилането, способства за оползотворяването на мазнините, въглехидратите и белтъчините и изпълва организма с енергия. Недостигът на един от витамините В, обикновено води до лоша усвояемост и недостиг на друг и затова е нужно да се вземат заедно и балансирано.

Наличието на „добри“ бактерии в бирените дрожди имат здравни ползи за човека, възпират повишаването на „лошите“ микроорганизми

Витамин B играе важна роля за нормалното функциониране на нервната система и повишаването на концентрацията. Липсата му забавя проводимостта на електрическите сигнали на нервните клетки към цялото тяло. Особено витамините B₁и B₆иматизключителнопозитивно влияние върху работата на мозъчните клетки.
Бирената мая и добрата фигура

Благодарение на богатото си съдържание на протеини (41.8 г/100г) и фибри (21.2 г/100г) Биониа Бирена мая може да е помощник за отслабването. Протеините осигуряват повече енергия на тялото, а в комбинация с фибрите създават усещане за ситост.
Ако се приеме половин час преди хранене бирената мая има диетично действие, създава приятно чувство за ситост, което трае дълго време, води до по-малък прием на калории от храната и предотвратява преяждането. Осигурява на организма необходимите белтъчини и набавя енергия на тялото. Бирената мая е полезна добавка и за спортуващи, тъй като протеините (41%) са изграждащия материал на мускулната маса.

Има естествен органичен произход и снабдява тялото с допълнителни количества белтъчини, фибри и енергия. Това е особено ценно,както за вегани и вегетарианци, които се стремят към изцяло органично хранене, така и за спортуващи:


Опаковка: 100 гр.

Facebook
Pinterest

0885 899 667
info@supermag.bg