ЛЯТНА SUPER ОФЕРТА: Безплатна доставка ЗОНИ: 0, I и II за поръчки над 30лв. Възползвай се!

Крем за бръснене Каро Classic 100мл

този продукт Ви носи: 2 точки

Цена за 1 бр:

2.39 лв.

БР.
Добави в количката

100 мл.

Състав:

1.Aqua (вода) е основна съставка, която подпомага активните съставки да се съединят стабилно и да действат нормално. Водата, която ние използваме е ултра пречистена. 2.Stearic Acid (стеаринова киселина) и Myristic Acid (миристинова киселина) са естествени мастна киселина, която действат като повърхностно активно вещество (ПАВ или сърфактант)- съединение, което намалява повърхностното напрежение. ПАВ спомага на ножчето за бръснене да се плъзга по кожата, без да я наранява. 3.Glycerin (глицерин) e естествен мощен хидратиращ агент, който спомага на ножчето с лекота да се плъзга по кожата и предотвратява порязване и прежулване. Притежава способността да привлече влагата от въздуха и спомага на кожата да я задържи, като по този начин я омекотява и овлажнява, повишава нейната еластичност и тургур. Възстановява естественото ниво на рН на кожата и я хидратира в дълбочина. Отстранява неприятното усещане за стегната и суха кожа и я защитава от вредното влияние на околната среда. 4.Boric Acid (борна киселина) e слаба киселина, използвана във формулата на крем за бръснене каро заради своето антисептично и противовъзпалително действие 5.Cocamide mea е смес от мастни киселинни амиди, произведени от мастните киселини в кокосово масло. Тя е мощен естествен хидратиращ агент. 6.Menthol (ментолово масло) е природна съставка, използвана за да успокои раздразненията на горната част от епидермиса, да я освежи и да й придаде свежест, благодарение на охлаждащия ефект. Притежава антисептично действие и спомага за силата и здравината на клетките на епидермиса. 7.Linalool & Limonene са природни екстракти от кори на цитрусови плодове, които са широко използвани в ароматерапията и спомагат за свежия аромат на крем каро.

Описание на продукта
• Най-продаваният крем за бръснене в България
• Осигурява хидратираща грижа и защита за кожата
• Образува обилна и фина пяна
• Омекотява косъма
• Предпазва от изсушаване
• Прави бръсненето бързо, леко и приятно

Геловете и пяните за бръснене са особено богати на въздух. Представете си как бръсначите на ножчето приближават Вашата кожа, разделяни от въздух и рядка пяна. Това често води до порязване и претриване на кожата, при което горната част на епидермиса се наранява.

Крем за бръснене каро не съдържа въздух. Предлагаме Ви гъст богат крем, който съдържа уникални, природни, супер хидратиращи и овлажняващи молекули, които омекотяват косъма и осигуряват гладко движене на ножчето- като каране на кънки! Опитайте и ще се убедите, че това е най-приятното бръснене, което някога сте имали. Опитайте веднъж и няма да го замените за нищо друго, така както милиони мъже направиха преди десетилетие.Подобни продукти