Серумни перли против бръчки Nivea Q10 Plus

този продукт Ви носи: 14 точки

Цена за 1 бр:

27.99 лв.

БР.
Добави в количката

40 мл.

Описание на продукта
Обогатени с естествения за кожата коензим Q10 и хиалуронова киселина, тези серумни перли против бръчки осигуряват чиста сила против бръчки за младежки гладка кожа.

Серумни перли против бръчки Q10 плюс осигуряват най-високата концентрация на естествения за кожата коензим Q10 от цялата серия продукти. Силно активната им формула, обогатена с хиалуронова киселина, доказва своята ефикасност против бръчки като не само видимо намалява съществуващите бръчки, но и помага да се забави появата на нови бръчки. При редовна употреба те изглаждат повърхността на кожата и възвръщат гладкия и младежки вид на кожата. Серумни перли против бръчки Q10 плюс с коензим Q10 и хиалуронова киселина:
•Ефективно намаляват бръчките
•Помагат да се забави формирането на нови бръчки
•Заглаждат и омекотяват повърхността на кожата
РЕЗУЛТАТ:
Кожа, която изглежда по-гладка и млада.
Дерматологично доказана съвместимост с кожата. Подходящ за чувствителна кожа.
Кожата е най-големият човешки орган. Q10 и креатин са мощни активни съставки, които присъстват в младата кожа. С напредване на възрастта обаче техните нива намаляват, като кожата има по-малко енергия, необходима й да се възстановява. С времето става по-предразположена към появата на бръчки и други признаци на стареене.

Серумни перли против бръчки Q10 плюс съдържат естествените за кожата съставки Q10 и креатин и действат ефективно срещу бръчките - в хармония с вашата кожа.

Нанасяйте ежедневно на почистено лице преди дневен или нощен крем. Натиснете диспенсера, за да могат перлите да се разтворят в копринено нежния серум, който се разтапя в кожата, без да оставя цвят. За оптимални резултати използвайте цялата серия против бръчки NIVEA Q10 плюс.


Подобни продукти