Регенериращ дневен крем против бръчки Bioten Genovate SPF15

този продукт Ви носи: 10 точки

Цена за 1 бр:

9.99 лв.

БР.
Добави в количката

50 мл.

Описание на продукта
КРАСИВА И ЕЛАСТИЧНА КОЖА ВЪВ ВРЕМЕТО!

Много фактори атакуват вашата кожа - UV лъчите, замърсяването, стресът, небалансираното хранене. Те нарушават правилните функции на клетките и причиняват преждевременно стареене.

ДЕТАЙЛИ ЗА ПРОДУКТА
Нощният крем bioten GENOVATE е базиран на RESISTEMTM , естествена съставка, добита от стволови клетки на растението Глобулария (Globularia Cordifolia), чрез устойчиви екстракционни методи, които не вредят на природата и осигуряват висока концентрация на активната съставка.
RESISTEMTM има свойството да подсилва и защитава естествените механизми на клетките за грижа срещу стареене на 3 нива:

1. Елиминира токсините: Функционирането на протеазомата (един от механизмите на клетките, който разгражда повредените белтъци) се нарушава с времето. Това води до забавен ритъм на сформирането на новите протеини. RESISTEMTM стимулира функционирането на протеазомата и предпазва кожата от преждевременното стареене.

2. Удължава живота на клетките: С времето митохондриите (клетъчните енергийни "фабрики") се окисляват и капацитетът им да произвеждат енергия намалява, което води до увреждане на клетките. RESISTEMTM поддържа функционирането на митохондриите и така удължава живота на клетките и стимулира механизмът им за защита срещу стареене.

3. Възстановява тъканите: Стволовите клетки, които имат решаваща роля за регенерирането на кожата, намаляват с времето,което води до забавен ритъм на възобновяване на клетките. RESISTEMTM предпазва стволовите клетки и така подпомага възстановяването на кожата и предотвратява появата на признаците на стареене.

Клинично доказани резултати:

Още след първата употреба кожата се усеща копринено гладка и ефективно хидратирана.

След 1 седмица следите на умората са изчезнали и кожата възвръща своя блясък и младежко излъчване.

След 4 седмици кожата става по-стегната, броят и дълбочината на бръчките са видимо намалели. (Клинични тестове и самооценка под дерматологичен контрол; 50 жени; 35-45 годишни)

Употреба: Нанасяйте всеки ден на почистено лице и шия. Поради наличието на UV филтри, избягвайте зоната около очите. Немазна текстура. Идеална е за основа за грим.


Подобни продукти