*Здравейте!* Всеки ден в 10 и 16 ч. ще отваряме възможност за поръчки до запълване на капацитета ни. *Поради високата натовареност на операторите ни е възможно да бъде подменен продукт без ваше съгласие. Ако не сте удовлетворени от получените продукти, моля ви, пишете ни и ще се свържем с вас. *Временно преустановяваме изпращането на поръчки за страната. Благодарим ви за разбирането и доверието!

Дневен крем против бръчки за нормална кожа Bioten SPF15

този продукт Ви носи: 7 точки

Цена за 1 бр:

6.99 лв.

БР.
Добави в количката

50 мл.

Подобни продукти
Описание на продукта
Линията bioten SKIN DEFENCE е съвременна система грижа за лице против бръчки, базирана на задълбочено познаване силата на природата и клинична експертиза.

ДЕТАЙЛИ ЗА ПРОДУКТА
Дневният крем bioten SKIN DEFENCE, е обогатен със 100% естествен екстракт от нар - мощен антиоксидант, добит чрез екологични методи, който осигурява защита на епидермиса от преждевременно стареене. Специалният комплекс PRO-ELASKIN с морски произход, стимулира синтеза на колаген и еластин, подобрява овлажняването и еластичността на кожата, подпомага клетъчната регенерация и осигурява съвременна защита против бръчки. Филтрите SPF 15 защитават кожата от UVA/UVB лъчи и спомагат за предотвратяване образуването на бръчки.
Клинично доказани резултати: след 28 дни дължината на бръчките намалява до 66%*. Кожата е по-стегната и хидратирана.**
  • Клинично изследване и **самооценка под дерматологичен контрол, 22 жени, 35-45 годишни.

Употреба:
Нанасяйте всеки ден на почистени лице и шия. Поради наличието на UV филтри, избягвайте зоната около очите.