ВЕЛЕДА ИЗМИВАЩО МЛЯКО С НЕВЕН И БИЛКИ 200МЛ

Цена за 1 бр:

31.19 лв.

Не е наличен в момента

200 мл.

Състав:

вода, масло от сладък бадем, сусамово масло, глицерил олеат, екстракт от невен, пчелен восък, аромат*, лимонен*, линалол*, алкохол**.

Описание на продукта
  • ВЕЛЕДА ИЗМИВАЩО МЛЯКО С НЕВЕН И БИЛКИ 200МЛ
Загряващо мляко, чиято функция е да почисти кожата и да релаксира детето след деня, изпълнен с нови впечатления. Измиващото мляко за вана с невен почиства кожата на бебето изключително внимателно благодарение на меки и натурални измиващи субстанции, а органичните бадемово и сусамово масло успокояват и затоплят нежната детска кожа, като същевременно я хидратират. Продуктът има много добра кожна поносимост, потвърдена от педиатри и дерматолози, дори и при силно чувствителна кожа, невродермит и кожен обрив (атопична екзема).

  • Специфики при употреба:
продуктът се разклаща добре. Добавя се малко количество към водата във ваната преди тя окончателно да се е напълнила, най-добре под струята на течаща вода. После се хомогенизира леко с ръка. За най-добри резултати, не добавяйте сапун.

Млякото е подходящо за бебета и деца с чувствителна или зачервена кожа, както и за новородени, като изцяло замества сапун/душ-гел при всекидневните бани на бебето.


Подобни продукти