ГРИКО ПОЛ ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ 250МЛ

Цена за 1 бр:

35.99 лв.

БР.
Добави в количката

250 мл.

Състав:

Вода, Полисорбат 20, Пропиленгликол, Екстракт от посевен овес,Екстракт отлюспи от елда, Бутиленгликол ,Екстракт от плодове на бял трън, Екстракт отлиста на зелен чай, Хидролизиран пшеничен протеин, Екстракт от семена наконски кестен, Глицерин, Екстракт от корен на бодлив залист , Екстракт от корана лимон, Екстракт от горски енчец, Феноксиетанол , Бензоена киселина,Дехидрооцетна киселина, Хидролизирана гума от Тара (Молина), Гума от Тара(Молина), Карбомер , Триетаноламин , Ментол, Калиев сорбат ,Имидазолидинил урея ,DMDM хидантоин , Масло от обикновена хвойна.

Описание на продукта
  • ГРИКО ПОЛ ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ 250МЛ

  • ПРИЛОЖЕНИЕ:
Продуктът оказва благоприятен ефект при синдрома на тежки крака,нощни крампи на краката, подуване на краката и ръцете, разширени кръвоносни съдове,разширени вени на ръцете и краката; подходящ за лица, които прекарват много време визправено или седнало положение. ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ е козметиченпродукт не е лекарство, служи като допълнение на фармакологично лечение.

  • НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Нанесете тънък слой от ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ върхукожата и нежно се масажира. Изчакайте, докато се абсорбира гела. Охлаждащия ефект може да се усети след няколко минути. Прилага се 2 -3 пъти на ден.

  • ПРЕПОРЪКИ И ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ:
Продуктът е предназначен за външнаупотреба. Измивайте ръцете си внимателно след прилагането на гела . Гелът не трябва дасе използва върху наранена кожа, отворени рани, екземи. Избягвайте контакт с очите. Ако настъпи контакт на очите с гела, е необходимо незабавно да ги измиeте с чиста вода и се свържете с Вашия лекар. В случай на случайно поглъщане на гела е необходимо веднага да се свържете с Вашия лекар. Необходимо е да се избягва контакт на гела с лигавиците (например устната кухина, носа, интимни области) .

Опаковка 250 мл тубаПодобни продукти