*Здравейте!* Всеки ден в 10 и 16 ч. ще отваряме възможност за поръчки до запълване на капацитета ни. *Поради високата натовареност на операторите ни е възможно да бъде подменен продукт без ваше съгласие. Ако не сте удовлетворени от получените продукти, моля ви, пишете ни и ще се свържем с вас. *Временно преустановяваме изпращането на поръчки за страната. Благодарим ви за разбирането и доверието!

Мляно кафе Davidoff Rich Aroma 250 г

този продукт Ви носи: 9 точки

Цена за 1 бр:

12.99 лв.

БР.
Добави в количката

Тегло:

0.25 кг.

Вид опаковка:

картонена кутия

Подобни продукти
Описание на продукта
Кафе Davidoff Rich Aroma се отличава с богат вкус и интензивен, плътен аромат. С леката си киселинност и фината си маса в следствие на наситеността си с Арабика, Rich Aroma гарантира незабравимо интензивно и дълготрайно вкусово изживяване.

Davidoff Cafe Rich Aroma носи плътния си аромат от зърна, расли в избрани плантации в Източна Африка. Вулканичната плодородна почва на Танзанийските плата около Килиманджаро осигурява отлични условия на растеж. Това кафе се цени високо заради плътния му аромат с лек плодов привкус. Средно изпечено с рафиниран силен аромат, който го превръща в първокласно кафе с приятен баланс на фина киселинност, пълнота и плътност.