SUPER ОФЕРТА: Безплатна доставка ЗОНИ: 0, I и II за поръчки над 30лв. Възползвай се!

Прясно Mляко Верея 3% 2 л

Цена за 1 бр:

4.59 лв.

Не е наличен в момента

2 л..

Вид опаковка:

Тетрапак

Описание на продукта
Уникално българско прясно мляко с превъзходен вкус, богато на калции, протеини, витамини и други минерали, подсигуряващо здравословна храна за всеки член на семейството. Прясно мляко Верея е приготвено от сурово мляко с високо качество, контролирано от фермата до потребителя.

Верея 3% е пастьоризирано прясно мляко с традиционно пълноценно съдържание на мазнини. Съставено от полезни за правилното развитие на човешкия организъм и уникални вещества като: белтъчини (съставени от 18 незаменими аминокиселини), мастноразтворими витамини А, D, E, K, витамини от групата B, C, минерали (калций, натрий, фосфор, хлор, магнезий и сяра) и микроелементи (желязо, мед, цинк и др.).Богатият натурален вкус на Верея го прави истински обичано и предпочитано прясно мляко.

В прясното мляко Верея са запазени всички хранителни свойства и полезни вещества по най-добрия познат на човечеството начин - от винаги висококачествено сурово фермерско мляко след високотехнологична деликатна преработка до модерно пакетиране и дистрибуция до търговската мрежа.Предлага се в удобна картонена опаковка с капачка.

Качеството на всяка партида е гарантирано от съвременните европейски системи за стриктен контрол на производствения процес . Верея Прясно мляко е произведено по изпитана технология и е готово за консумация директно от опаковката.

НЕ СЪДЪРЖА КОНСЕРВАНТИ!
За директна консумация.
Съхранение при 4-6°С. След отваряне да се консумира в рамките на 2-3 дни.
Срок на годност: 15 дни от датата на производство.

  

Хранителни стойности за 100 г
Енергийност (ккал/ kJ) 55.4 kcal/231.6 kJ
Въглехидрати (г) 4.1 g
от които захари (г) 4.1 g
Мазнини (г) 3.0 g
от които наситени (г) 1.95 g
Протеини (г) 3.0 g
Сол (г) 0.1 g

 

Производител: "Обединена млечна компания" АД

Произход:

България
Подобни продукти
Loading
Препоръчани продукти