Избери
София
Варна
В страната
Продължи
Здравей!       Добре дошъл в нашия сайт!      Сложи край на досадното търсене на място за паркиране!       Край на чакането по опашки!      Край на носенето на тежки торби!      Ние вършим всичко това вместо Теб!      Наслади се на допълнително спечеленото си време!      Очаквай още интересни промоции!      Откъдето можеш, когато пожелаеш, където ти е удобно!
» Сурови ядки и сушени плодове

Ябълков чипс с канела Primo 50гр

Цена за 1 бр.:  2.99 лв.

Тегло: 50 гр.

Състав: Изсушена ябълка, канела, антиоксидант - аскорбинова киселина. Без добавена захар! Без консерванти!

 
Количество: бр.  
Добави в кошницата
Условия за доставка
За гр. София:
  • Безплатна доставка за поръчки над 40лв
  • Доставка до три часа
  • Направени поръчки до 19ч – доставка в същия ден
  • Неделя – почивен ден
  • Възможност за плащане с виртуален и преносим пост терминал
  • Възможност за връщане на стока
За доставки извън гр. София:

bonus този продукт ви носи: 3 точки
Primo ябълкови чипс е 100% натурален продукт, направен от истински плодове. Не съдържа добавена захар и консерванти.

Чипс за цялото семейство, направен от истински плодове! Чипс, който не е бил пържен или изсушен чрез замразяване. Не съдържа добавена сяра!

Полезните вещества в сушените ябълки са в по-голяма концентрация в сравнение с тези, които се съдържат в свежите плодове. Плодовете са полезни за храносмилането, съдържат редица полезни вещества, които стимулират имунната система, възпрепятстват отлагането на мазнини в черния дроб и дори предпазват от рак.

Ябълките съдържат антиоксиданта кверцетин, който неутрализира вредното влияние на свободните радикали и по този начин предотвратява проявата на рак. Освен това, ябълката е ефективно средство за предпазване от астма.

Ябълките съдържат танини, които помагат на организма ни да се противопостави на инфекциите на пикочо-половата система. Те са незаменими при проблеми със сърцето.

Ябълките съдържат желязо в комбинация с витамин Р, аскорбинова и фолиева киселина укрепват крехките кръвоносни съдове и помагат при лечението на анемия.

Ябълките съдържат калий и затова имат лек диуретичен ефект, затова горещо се препоръчват при бъбречни заболявания.

Достатъчна е консумацията на две ябълки на ден, за да се понижи холестерола с 16%. Това се дължи на пектина и неразтворимите фибри, които се съдържат в ябълката. За информация, пектинът отстранява олово и арсен от организма, а фибрите са ценен помощник за предотвратяването на запек.

Плодовете съдържат ябълчена и винена киселини, които предотвратяват храносмилането.

Почти всички сортове ябълки са богати на витамин С. Този антиоксидант е всеизвестен с възможностите за укрепване на имунната система.

Ябълковият чипс (сушени ябълки) са богати на:

пектин
целулозни влакна
Калий
Витамини А, В и С
органични киселини - ябълкчена, лимонова, мравчена, карбонова.