NESCAFE Dolce Gusto Ristretto Barista кафе капсули, 16 напитки

този продукт Ви носи: 5 точки

Цена за 1 бр:

9.99 лв.

БР.
Добави в количката

Брой:

16 бр.

Вид опаковка:

картонена кутия

Състав:

печено мляно кафе

Подобни продукти
Описание на продукта
NESCAFÉ® DOLCE GUSTO ® Barista - eспресо от висока класа: кадифен аромат, изключителна балансираност между интензивен и мек богат вкус, с шоколадови нюанси.
Изискан послевкус.
Сила на кафето: 9/10.
Богато на Арабика

Добавете 35 ml вода към капсулата. Изберете 1 от скалата.

"Различни хора, различни вкусове! Откликвайки на тази максима, NESCAFÉ® обединява усилия с дългогодишния си партньор KRUPS и представят своя шедьовър - NESCAFÉ® DOLCE GUSTO ®. Иновативна и нова кафе система, създадена за приготвянето на пълна гама от висококачествени топли напитки в уюта на всеки дом. Кафето вече не е просто кафе. NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® е иновативна концепция - неповторим дизайн на кафе-машина и използването изключително на висококачествени зърна, за да доставят едно изискано изживяване. Потопи се в деня с ароматно и вкусно кафе, приготвено у дома от професионалиста NESCAFÉ® DOLCE GUSTO®! Ще се увериш още от първата глътка.
Новите технологии позволяват да използваш NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® лесно и удобно. Специалната термоблок система осигурява оптимална температура още от първата чаша, а 15 бара налягане, позволяват само с няколко движения да се насладиш на всеки един от неустоимите вкусове DOLCE GUSTO® и качество, гарантирано от KRUPS и NESCAFÉ®. С патентованата технология на затворената кафе система и капсули ще откриеш тайната на експертите в приготвянето на изкусителни кафе напитки и специалитети."