Бутер тесто Bella 800гр

този продукт Ви носи: 5 точки

Цена за 1 бр:

5.59 лв. -9% 5.09 лв.

БР.
Добави в количката

Тегло:

800 гр.

Състав:

пшенично брашно, маргарин [рафинирано палмово масло, вода, рафинирано слънчогледово масло, сол, регулатор на киселинност: лимонена киселина; емулгатори: соев лецитин, моно- и диглицериди на мастни киселини; консервант: калиев сорбат; ароматизанти, оцветител: каротини; антиоксидант: алфа-токоферол. Може да съдържа следи от млечни продукти (включително лактоза)], вода, пшеничен глутен, сол, антиоксиданти: аскорбинова киселина, ензими; пшенично нишесте, царевично нишесте, ароматизанти, влагозадържащ агент: глицерол.

Подобни продукти
Описание на продукта
С бутер тесто BELLA всеки от Вас може да твори и създава в кухнята истински кулинарни шедьоври и невероятно вкусни изкушения. Достатъчно Ви е само малко въображение.

Десетте златни правила на Бутер тесто BELLA
1. Тестото трябва да е замразено и опаковката да е цяла.
2. Преди употреба размразете тестото. Работете с меко, но студено тесто.
3. Не размразявайте бутер тестото на принудителна топлина или в микровълнова печка. Най-добре е да го извадите от фризера вечерта и да го оставите в хладилника цяла нощ.
4. Режете бутер тесто BELLA с много остър нож. Тъпото острие смачква пластовете, от които е направено многолистното тесто.
5. Не мачкайте бутер тестото, не го месете, не го разточвайте и не го дърпайте с ръце. Ръсете предварително с брашно повърхността, върху която го разстилате.
6. Печете изделията от бутер тесто в предварително загрята фурна на 200-220оС. Слагайте тавата във фурната, единствено ако сте сигурни, че тази температура е достигната. Тя трябва да се запази до края на печенето.
7. Старайте се да ползвате колкото се може по-малко воднисти плънки, когато ги влагате в бутер тесто. Намажете предварително с вода мястото за залепване и след това притиснете с ръка, за да не изтича пълнежа при печене.
8. Когато работите с бутер тесто, не е необходимо да ползвате мазнина.
9. Намазвайте изделията от бутер тесто с разбито яйце, за да добият красив и апетитен златист цвят.
10. Купувайте и работете само с бутер тесто BELLA. Само тогава ще получите ВИНАГИ ОТЛИЧЕН РЕЗУЛТАТ !!!