Млечен шоколад Trapa, с какао и бадеми, без добавена захар и без глутен. Съдържа минимум 30% какаова маса и естествени захари.
Начин на употреба: За директна консумация или част от кулинарни рецепти. Прекомерната консумация може да предизвика слабителен ефект.
Да се съхранява на сухо и проветриво място, без пряка слънчева светлина.
Температура на съхранение: 14-21ᴼC. Температура на консумиране: 18-21ᴼC.
Енергийност (kcal/kJ) |
495 kcal / 2010 kJ |
Въглехидрати (г) |
47 г |
от които захари (г) |
6 г |
Мазнини (г) |
37 г |
от които наситени (г) |
17 г |
Протеини (г) |
8.5 г |
Сол (г) |
0.13 г |
Произход:
Испания
Производител:
Trapa