ЛЯТНА SUPER ОФЕРТА: Безплатна доставка ЗОНИ: 0, I и II за поръчки над 30лв. Възползвай се!

Мляко Lactana Bio 1 за Кърмачета 0+ м 600 г

този продукт Ви носи: 10 точки

Цена за 1 бр:

26.99 лв.

БР.
Добави в количката

Тегло:

600 гр.

Състав:

Съдържа *DHA (съобразно изискванията на законодателството) - Докозахексаенова киселина, която спада към групата на Омега-3 мастни киселини; Съдържа 4 вида ценни Бифидобактерии;

Описание на продукта
Lactana Bio 1 - био мляко за кърмачета с 4 вида Бифидобактерии и DHA, подходящо от момента на раждането

Подходящо да задоволи специфичните хранителни потребности на новородени, в случаите, когато: те не са кърмени; след прекратяване на кърменето; за новородени, които се нуждаят от дохранване;

Отговаря на най-високите изисквания по отношение на качеството съгласно най-съвременните научни познания в областта на храненето;
Произведено е в съответствие със стандартите на Европейския Регламент за биологичното производство. Използвано е пълноценно биологично мляко и други съставки от биологичен произход.
След 6-тия месец, бихте могли да преминете към хранене с Lactana Bio 2, в случай че Lactana Bio 1 не удовлетворява вече хранителните нужди на Вашето бебе.

Начин на приготвяне:

1. Пригответе прясно преварена вода и я оставете да се охлади до 40-50 градуса.

2. Стерилизирайте шишето и биберона непосредствено преди употреба. Налейте около половината от определеното количество вода в шишето.

3. Проверете точното количество мляко, което трябва да използвате, в Таблицата за хранителен план и количество. Изсипете сухото съдържание в шишето, като използвате мерителната лъжичка. Винаги изравнявайте пълните мерителни лъжички, но без да използвате остри предмети за това.

4. Затворете шишето и разклатете силно. Налейте останалата част от водата и разклатете силно още веднъж.

5. Оставете да изстине до температура, подходяща за пиене.

Важно: винаги проверявайте предварително температурата преди хранене. Използвайте съдържанието на отворения пакет в рамките на 14 дни. Не топлете готовия разтвор в микровълнова печка (поради опасност от претопляне)!

Важна информация: Майчината кърма е най-полезната и незаменима храна за Вашето бебе! Майчината кърма осигурява всеки път необходимите хранителни вещества, от които се нуждае бебето за своето здравословно развитие.

 

Хранителни стойности за 100 г
Енергийност (ккал/ kJ) 67/279
Въглехидрати (г) 7.9
от които захари (г) 6
Мазнини (г) 3.3
от които наситени (г) 1.2
Протеини (г) 1.3

Подобни продукти