Бяло брашно, произведено от избрана българска пшеница с характерно по-високо протеиново съдържание - “специално брашно” за приготвянето на по-луксозни хлебни и сладкарски изделия в домашни условия (погачи, закуски, продукти от парено тесто). Използването на това брашно позволява успешното изпълнение на по-богати и сложни рецепти.
Начин на употреба: Продуктът е подходящ за приготвяне на хляб, погачи, обредни хлябове, закуски, блат за пица, солети, крекери, торти, сладкиши, пайове, дребни сладки и соленки, изделия от маслено тесто
Условия за съхранение: Да се съхранява на сухо и проветриво място, без пряка слънчева светлина.
Хранителни стойности за |
100 г |
Енергийност (ккал/ kJ) |
339/1439 |
Въглехидрати (г) |
70.2 |
от които захари (г) |
3.1 |
Мазнини (г) |
0.9 |
от които наситени (г) |
0.3 |
Протеини (г) |
11,8 |
Сол (г) |
0.02 |
Влакнини (г) |
Произход:
България