Петрохан е традиционен за Североизточна България гурме продукт, който обединява в себе си най-доброто говеждо и свинско месо, за да постигне хармонията, която го прави любим на малки и големи. Благодарение на прецизната технология на сушене и незаменимата за колбаса билка чубрица допринасят за вкус, който навява спомени и ни отвежда в селска атмосфера... Съдържа единствено нитритна сол, която съхранява продукта и запазва търговския му вид. Висококачественото месо, произведено във ферма Харман в с. Трем, в полите на Лудогорието, в Шуменския регион е от подбраните телета от световноизвестната порода Ангъс, характерна с неповторим вкус и мраморна структура на месото. Комбинирано с натурални подправки, използвани в рода от поколения, осигурява неповторим вкус в духа на българската традиция.
Хранителни стойности за |
100 г |
Енергийност (ккал/ kJ) |
309/1293 |
Въглехидрати (г) |
3.67 |
от които захари (г) |
0.68 |
Мазнини (г) |
15.32 |
от които наситени (г) |
6.48 |
Протеини (г) |
39.06 |
Сол (г) |
2 |