ЛЯТНА SUPER ОФЕРТА: Безплатна доставка ЗОНИ: 0, I и II за поръчки над 30лв. Възползвай се!

Уиски The Singleton of Dufftown 12 YO 0.7 л

този продукт Ви носи: 50 точки

Цена за 1 бр:

59.99 лв.

БР.
Добави в количката

700 мл.

Описание на продукта
Малцовете са категория на бъдещето. Въпрос на време и икономическа обстановка е малцовете да станат една от най-бързорастящите категории алкохол в България. В ниския ценови клас на малцовете са обемите. Eдинствения по-скоро нисък клас малц е Cardhu 12 YO. Вкусът на The Singleton е много по-достъпен от този на типичния малц и ще привлече много повече почитатели, не само заради добрата цена.

The Singleton of Dufftown среща нуждите на консуматорите

Бутилката – Създава усещане на занаятчийска, ръчна изработка – Уникалната форма на бутилката е от синьо стъкло. Това е Викторианския стил на производство на 19 век. – Надписите също носят духа на стила на 19 век.

Наследството – Уискито се произвежда сега по същия начин, по който се е произвеждало в началото – 1896 - в една единствена дестилерия. – Методът на производство е предаван от поколение на поколение от над 100 години

Производството – Естествени съставки, планинска вода – По-бавна дестилация от другите малцове – По-дълга ферментация за по-богат аромат и вкус на The Singleton of Dufftown

Вкусът – The Singleton of Dufftown е перфектно балансиран. – Има елементи на сладост, хрупкави ядки и богати плодове

Наследството - От Спейсайд – района известен като центъра на производството на шотландско уиски. Спейсайд е известен като ‚Градината на Шотландия‘. Мек климат и дълги часове светлина през лятото правят земята плодородна. Дестилерията е създадена чрез преустройството на мелница за овес до река Дълан през 1896. Взима името на града, в който се намира – Дъфтаун – където това е една от седемте дестилерии. Водата все още идва от оригиналния източник – Кладенецът на Highlandman John и река Дълан.

Производството - Естествени съставки, отбран ечемик, планинска вода, дълга ферментация, бавна дестилация, балансирано отлежаване.

Рафиниран и балансиран вкусов аромат, печени ядки, богати сладки плодове

Следвкус: Елегантно траен и определим, със забавена топлота.

Алк.: 40 %


Подобни продукти