Кърпички за обезболяване преди депилация Без ОХ Remove 20бр

този продукт Ви носи: 7 точки

Цена за 1 бр:

7.99 лв.

Не е наличен в момента

Брой:

20 бр.

Състав:

Carthamus Tinctorius Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Spilanthes Acmella (Calva) Extract, Acmella Oleracea Extract, Gymnema Sylvestre Leaf Extract, Urtica Dioica, Alcohol Denat., Menthol, Piper Longum Fruit Extract, Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Potassium Sorbate, Olea Europea (Olive) Fruit Oil, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Tocopherol, Eugenol, Benzyl Alcohol, Limonene.

Описание на продукта
Вече обезкосмяването не е това, което беше. Има нови правила.
Remove кърпичките за пре-депилация осигуряват безопасно и лишено от стрес обезкосмяване посредством своята специална формула, разработена от напълно натурални билкови масла и нектари. Кърпичките помагат за намаляване на неприятните усещания и състояния, които могат да настъпят по време на епилиране, както и на обриви и възпаления, които могат да настъпят след това.

Преди епилация, уверете се, че кожата ви е суха и чиста преди прилагането. Натрийте старателно кожата с кърпичката, масажирайки. Уверете се, че е попила мазната течност и се отпуснете, докато чакате най-малко 10 минути. Подсушете кожата с хартиена салфетка, за да премахнете остатъците от мазнина. Може да поръсите с детска пудра мястото, за да се уверите, че е сухо. Кожата ви ще релаксира и ще усещате в по-малка степен отрицателните ефекти по време на обезкосмяването, благодарение на натуралните масла. Ако използвате който и да е депилатоар като Remove Smart Roll-on или Brazilian Bikini Hard Wax, препоръчваме да използвате обезболяващите кърпички „Без ОХ“ преди процеса на загряване, за да пестите време. Кърпичките са за еднократна употреба.

Кърпичките не съдържат парабени и минерални масла. Те са патентован продукт и всички права са запазени.
Подобни продукти