Пастир е:
Натурален продукт;
НЕ съдържа изкуствени оцветители;
НЕ съдържа консерванти;
НЕ съдържа растителни мазнини.
Сирене Пастир е бяло саламурено сирене от краве мляко, получено от пълномаслено мляко, пастьоризирано при температура 72-75С, с добавяне на българска натурална закваска, подсирено с мая, преминало цялостен процес на зреене от минимум 60 дни. Вкусът му е специфичен за зряло сирене, умерено солен с изразена киселинност, без страничен привкус и мирис.
Хранителни стойности за |
100 г |
Енергийност (ккал/kJ) |
255/1070 |
Въглехидрати (г) |
0.7 |
от които захари (г) |
0.7 |
Мазнини (г) |
22.5 |
от които наситени (г) |
13.2 |
Протеини (г) |
13 |
Сол (г) |
3.5 |
Произход:
България
Производител:
Пастир