SUPER ОФЕРТА: Безплатна доставка ЗОНИ: 0, I и II за поръчки над 30лв. Възползвай се!

Био кисело мляко Harmonica 2% 400 г

този продукт Ви носи: 2 точки

Цена за 1 бр:

2.19 лв.

БР.
Добави в количката

Тегло:

400 гр.

Вид опаковка:

кофичка

Състав:

Състав: Био краве мляко, полезни микроорганизми Lactobacilus bulgaricus и Streptococcus thermophilus. Киселото мляко е източник на протеини и калций.

Описание на продукта
  • БИО КИСЕЛО МЛЯКО HARMONICA 2% 400ГР
Първото, което грабва при киселото мляко Harmonica, е автентичният вкус – онзи приятен аромат и фина жилка на киселост, които бяхме започнали да забравяме. Причината за добрия вкус е, че се използва само прясно мляко и жива закваска (lactobacillus bulgaricus и streptococcus thermophilus). Прави се, като се следват стриктно стъпките на традиционната българска технология, по която се е правело киселото мляко винаги.

Млякото се доставя от двете био-кравеферми в Троянския Балкан – на семейство Данчеви и на семейство Чернокожеви. Там животните се отглеждат по естествен за тях начин – през зелените сезони пасат в планината, а през зимата се хранят с чиста храна, произведена от самите фермери. Млякото се дои във фермите с доилни инсталации, със специална цистерна пътува до мандрата в Мало Бучино. Там екип от технолози, микробиолози и мандраджии го превръща в кисело мляко. Процесите на добив и преработка са сертифицирани според европейските стандарти за био-производство, а консултиращ орган осъществява постоянен контрол. Грижата за природата е водеща в производствения процес, използва се съвременна пречиствателна станция за отпадъка.

Освен всеизвестните качества на киселото мляко – значително количество протеини, калций и калий – то има и рядкото ценно свойство на пробиотик. Тоест подобрява състоянието на чревната флора, помага на полезните бактерии при тяхната работа по храносмилането и пречистването на организма и подсилва имунната система, тъй като всъщност най-ефикасното средство срещу бактериите са други бактерии.

Хранителни стойности в 100 гр.:
Енергийност - 50 ккал/ 209 kJ
Мазнини - 2 гр.
Въглехидрати - 4,5 гр.
Белтъчини - 3,3 гр.

Произход:

България
Подобни продукти
Loading
Препоръчани продукти