Произведено в мандра Борино (между градовете Доспат и Девин), Западни Родопи от опитни технолози по традиционна българска рецепта. Без консерванти, изкуствени подобрители и калциев дихлорид.
Фирма ЕТ УЛАН - ДЖЕМАЛ УЛАНОВ се занимава с производство на млечни продукти. На пазара е от 1998 година. Мандрата се намира в Западните Родопи в с. Борино – на 20 километра разстояние от гр. Доспат и гр. Девин. Производството е модернизирано и съобразено с всички европейски изисквания и притежава сертификат за износ за цяла Европа. Мандрата произвежда кашкавал и извара от първокачествено краве мляко и овче, по класическа технология. Вкусът и качеството на продуктите се дължи на отличната суровина и дългогодишният опит на технолозите и специалистите в предприятието.
Хранителни стойности за |
100 г |
Въглехидрати (г) |
0.63 |
от които захари (г) |
0.63 |
Мазнини (г) |
31.5 |
от които наситени (г) |
22.8 |
Протеини (г) |
22.8 |
Сол (г) |
2.5 |
Произход:
България