Промо Пакет анасонова напитка Ракия Tekirdag gold + 2 чаши 0.7л

този продукт Ви носи: 30 точки

Цена за 1 бр:

49.99 лв.

БР.
Добави в количката

750 мл.

Състав:

Промо пакет от бутилка анасонова напитка Текирда Ракъ Голд 0,70 л + 2 чаши

Подобни продукти
Описание на продукта
Ракъ е най-популярната анасова напитка, традиционна за турските мъже от преди 300 години. В различните региони на Турция ракъ може да се прави от различни плодове, но най-често се прави от стафиди и анасон.

При производството на Altin Seri се използва единствено алкохол от 100% грозде. Освен от ясното отражение на хидрацията в котела и централния продукт, наречен "сърцевина" до крайния продукт, друг фактор правещ Tekirdag Rakisi Altin Seri най-добрата е че тя отлежава в дъбови бъчви.

Tekirdag Rakisi Altin Seri дължи златния си цвят и автентичния си аромат на тези дъбови бъчви, която я прави толкова популярна. Tekirdag Rakisi Altin Seri е била ракията на гурмето. За да бъдат принтирани на бутилката златните е използвано истинско злато. Още през първата си седмица по стилажите, тази бутилка е получила Златна Награда за опаковане от Институцията на турския стандарт и Световна Звездна Награда от Световната организация за опаковане.

Завод на продукция : Tekirdag Spirits Factory

Алкохолност : 45%

Препоръка за консумиране : Tekirdag Rakisi може да бъде консумирана чиста или чрез добавяне на 1/3 вода, но и по двата начина е задължително да се пие охладена (8◦-10◦C). Може да се сервира като аперетив и е препоръчително по турска традиция да бъде придружена от мезета.