Джин Roku Japanese Craft Gin 700 мл

този продукт Ви носи: 69 точки

Цена за 1 бр:

51.99 лв.

Не е наличен в момента

700 мл.

Вид опаковка:

стъклена бутилка

Състав:

листа от японска вишна, цвят от японска вишна, японски зелен чай, японски пипер

Описание на продукта
Roku джин е създаден ръчно от изкусните японски занаятчии и обединяващ 6 уникални японски съставки, за перфектно балансиран, многопластов японски джин.

Roku се откроява от други джинове с точно определеният баланс, получен от комбинацията на 8 традиционни и 6 типично японски растителни съставки. 6-те японски растения са култивирани в продължение на 4-те сезона: цвят от вишни (Sakura), листа от вишни (Sakura), кора от Yuzu, чай Sencha (зелен чай), чай Gyokuro (рафиниран зелен чай) и пипер Sanshō. Всеки от тях се събира в пика на съответния сезон, с цел извличане на най-добрия вкус, и се дестилира така, че да въплъти природните богатства.
Реколтата от четирите сезона се смесва, създавайки балансирания вкус на Roku.

Етикетът е принтиран върху хартия washi, подчертавайки допълнително значението на японското занаятчийство. Чувството се допълва и от калиграфията, изобразена върху етикета. Дизайнът на бутилката пресъздава 6те японски съставки, гравирани на шестоъгълна бутилка, символизираща Roku. Roku означава „шест“ на японски.

Аромат: Цветен, сладък аромат на зелен чай и вишнев цвят
Вкус: Комплексен, многопластов, но хармоничен вкус на растителни продукти. В основата е традиционният вкус на джин, придружен от нотки на характерни японски растения. Водещ е цитрусовият плод yuzu.
Финал: Свежият японски пипер sansho допринася за пикантния финал.
Алк. съд.: 43%

Произход:

Япония
Подобни продукти
Loading
Препоръчани продукти