ЛЯТНА SUPER ОФЕРТА: Безплатна доставка ЗОНИ: 0, I и II за поръчки над 30лв. Възползвай се!

Ликьор After Shock Spiced Berry 0.7 л

Цена за 1 бр:

39.99 лв.

БР.
Добави в количката

0.7 л..

Описание на продукта
ЗА НАПИТКАТА AFTER SHOCK

Първият слоган на марката «First it’s hot then it’s cool» изразява, безпардонно точно, вкусовото усещане при консумация. Въпреки различните вкусове, всеки един ликьор от линията на After Shock може да бъде охарактеризиран с това възприятие.

After Shock е необикновена и неочаквано интензивна напитка. Въпреки че марката заема своето място сред екстравагантните ликьори, тя сама по себе си е категория. Можем да я наречем «шот ликьори», но за да я създадем ни трябва поне още една марка, която да се включи в надпреварата за повече обърнати чаши. Но, друга такава няма.

After Shock е силен и много сладък ликьор. Ако оставите съдържанието на бутилката неизкосумирано, за по дълго време след отварянето, на дъното се образуват захарни кристали. Aftershock е един от малкото продукти, съдържащи захар, които образуват кристали. Това не означава, че ликьора Ви се е развалил. По същество това са самородни захарни бонбони с вкуса на напитката, не съдържат алкохол и са много вкусни. Проблема е в трудното им отделяне от бутилката, ако решите да ги извадите. Трябва да се знае, че колкото повече кристали се образуват, толкова повече се увеличава концентрацията на алкохол в ликьора.

After Shock се превежда от английски, като «вторичен трус», малък земетръс, който обикновено се появява след основното земетресение.

Произхода на името и появата на кристали на дъното на бутилката са най-вероятната причина за разпространяването на мита, че ликьорът кристализира в стомаха и на сутринта кристалите ни въздействат повторно. Разбира се, това е невъзможно.


Подобни продукти

Sheridan's 0.7л

35.99 лв.

Добави

Campari Bitter 1 л

35.69 лв.

Добави