Nocciolata е мека и ароматна смес от шоколад и лешници. Ригони създават свой собствен вкус чрез смесване на подбрани органични съставки, включително тъмен шоколад, лешници (16%), кафява захар, обезмаслено мляко на прах, какаово масло и слънчогледово масло.
От суровините до крайния продукт, Nocciolata е резултат от избрана етика, за защита на потребителите и околната среда.
Nocciolata става мек и хомогенен крем, след сложен процес на смесване, след което се охлажда от 50 до 30 градуса, филтриа се и се смесва повторно, за да се постигне по-лек и здравословен продукт. Фазата на обработка отнема около 60 часа.
Nocciolata е подходящ за хапване като десерт, като добавка към кафето, като пълнец за торти, сладкиши и палачинки.
Хранителни стойности в: |
100 г |
% |
Енергийност |
190 ккал |
|
Мазнини |
11 г |
16% |
от които наситени |
2 г |
9% |
Транс мазнини |
0 г |
|
Холестерол |
0 мг |
0% |
Натрий |
0 мг |
0% |
Въглехидрати |
21 г |
7% |
Фибри |
2 г |
7% |
Захари |
17 г |
|
Протеини |
2 г |
|
Витамин А |
0% |
|
Калций |
2% |
|
Витамин C |
0% |
|
Желязо |
4% |
Произход:
Италия