Избери
София
Варна
В страната
Продължи
Здравей!       Добре дошъл в нашия сайт!      Сложи край на досадното търсене на място за паркиране!       Край на чакането по опашки!      Край на носенето на тежки торби!      Ние вършим всичко това вместо Теб!      Наслади се на допълнително спечеленото си време!      Очаквай още интересни промоции!      Откъдето можеш, когато пожелаеш, където ти е удобно!
» Охладена риба

Охладено филе от сьомга без кожа 800гр

Цена за 1 бр.:  29.79 лв.

Тегло: 800 гр.

Състав: Възможно отклонение от грамаж до 10%

 
Количество: бр.  
Добави в кошницата
Условия за доставка
За гр. София:
  • Безплатна доставка за поръчки над 40лв
  • Доставка до три часа
  • Направени поръчки до 19ч – доставка в същия ден
  • Неделя – почивен ден
  • Възможност за плащане с виртуален и преносим пост терминал
  • Възможност за връщане на стока
За гр. Варна:
  • Безплатна доставка за поръчки над 40лв
  • Доставка до три часа
  • Направени поръчки до 19ч – доставка в същия ден
  • Неделя – почивен ден
  • Възможност за плащане с виртуален и преносим пост терминал
  • Възможност за връщане на стока
За доставки извън гр. София и гр. Варна:

bonus този продукт ви носи: 37 точки




Яденето на сьомга веднъж в седмицата може да намали риска от развитие на ревматоиден артрит наполовина, пише "Дейли мейл". Мазните риби като сьомга имат най-изразен ефект, като намаляват риска с 52 %, установи изследването.

Полза има и от яденето на четири порции седмично на риби като треска или камбала. Разликата е в съдържанието на Омега-3 киселините, които се намират в много по-високи количества в мазната риба.
Дори само една част от някой вид риба всяка седмица в продължение на 10 години води до 29 % намаляване на риска от артрит, в сравнение с тези, които не ядат риба.
На средна възраст и по-възрастните жени са традиционно изложени на по-голям риск от ревматоиден артрит. Ревматоидният артрит, който засяга около 580 000 мъже и жени в Англия и Уелс, е хронично възпалително заболяване, което причинява болка и подуване на ставите. Смята се, че Омега-3 мастните киселини блокират реакцията на организма към възпаление.
Най-добрият източник е риби като скумрия, херинга, сьомга, сардина или пъстърва.