Избери
София
Варна
В страната
Продължи
Първият онлайн супермаркет.       БЕЗПЛАТНА доставка за София и Варна за поръчки над 40лв.       Доставка до ТРИ часа.       Доставки в цялата страна.       Гаранция за връщане на продукти.
» Хранителни добавки

Капсули ZeolithMED 200бр + Подарък - Маска за лице BentoniteMED

Цена за 1 бр.:  69.00 лв.

Брой: 200 бр.

 
Количество: бр.  
Добави в кошницата
Условия за доставка
За гр. София:
  • Безплатна доставка за поръчки над 40лв
  • Доставка до три часа
  • Направени поръчки до 19ч – доставка в същия ден
  • Неделя – почивен ден
  • Възможност за плащане с виртуален и преносим пост терминал
  • Възможност за връщане на стока
За доставки извън гр. София:

bonus този продукт ви носи: 69 точки
При всяка опаковка капсули ZeolithMED получавате подарък - Маска за лице BentoniteMED.

Минералът зеолит (клиноптинолит) e един от най-мощните антиоксиданти на планетата.
Обявен е от Световната научна организация за минерал на XX век, поради граничещите му с вълшебство качества и все по-нарастващоto му използване за детоксификация на организма.

Клиноптинолитът едва наскоро бива разкрит със свойствата си на “чудодеен” минерал. Неговата функция е да стимулира отделянето на необходимите стволови клетки, възвръщащи здравето дори там, където официалната медицина е безсилна.

Минералът се счита за напълно безопасен и нетоксичен за перорално приложение при хора и животни. Това включва бебета, деца, бременни жени и кърмачки.

Клиноптинолитът е порест минерал, съставен предимно от алуминий, силиций и кислород. Зеолитът е мощен адсорбент. На микроскопско ниво се вижда, че скелетът му има структурата на пчелна пита.

Уникалната му структура придава на зеолита специалните му свойства. Натоварената с отрицателно електричество повърхност дава възможност минералът да привлича и задържа катиони от средата, в която се намира и от своя страна да отделя други. Поставен във водна среда, зеолитът елиминира всички вредни за човека вещества от нея, включително и радиоактивно замърсяване.

Зеолитът има силно въздействие върху човешкия организъм.

Зеолитът пречиства отровите в организма, поети чрез въздуха и храната.

Зеолитът е мощен антиоксидант. През първия месец от използването му се свалят 3-4 кг, поради изхвърлянето на шлаките от организма. Той е най-мощното детоксикиращо средство помагащо на организма да се защити от свободните радикали.

Клиноптинолитът има абсорбиращи свойства спрямо радиоактивните елементи като Цезий 134 и Цезий 137, стронций, както и към тежките метали /живак, кадмий, олово, цинк, хром/

Той елиминира млечната киселина от мускулите и подобрява мускулния тонус (подходящ за прилагане при спортисти с цел бързо възстановяване).

Намалява риска от развитие на ракови клетки.

Зеолитът нормализира киселинно-алкалния баланс. Това е изключително важно за общото укрепване, защото повечето хора живеят в състояние на излишна киселинност, предизвикана най- вече от лошо или неправилно хранене.

Зеолитът помага на организма да регулира биохимичния си баланс. Подобрява усвояването на другите нутриенти от организма.

Зеолитът пречиства бъбреците и жлъчката от песъчинки.

Той е единственият минерал, който помага при обилно изпотяване предизвикано от нервни проблеми.

Нормализира кръвното налягане, премахва безсънието, потенето, напрегнатостта, също така помага при язви, гастрити, колити, проблеми на сърдечно-съдовата и нервната система.

Зеолитмед капсули са подходящи за хора със забързано ежедневие и неправилни навици на живот и хранене. Приемането им ви гарантира детоксикация на организма и предпазване от различни заболявания причинени от натрупването на токсини в организма.


Предназначение: за вътрешна употреба.

Състав: 100% чист зеолит (клиноптинолит) на прах в желатинова капсула.

Прием: по 6 капсули (500мг*1кап) на ден, сутрин, обед и вечер по 2 капсули с вода, сок или мляко.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза : от 6 капсули клиноптинолит!

Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене!

Да се съхранява на хладно и сухо място,недостъпно за малки деца!

Зеолитмед е сертифициран от най-големият Швейцарски институт по качество Quality Service!

Маска за лице BentoniteMED

Състав: Бентонит (Вулкан.пепел), Алантоин и Алое Вера

Маска за лице BentoniteMED ви носи красота, чрез пречистената сила на вулканичния минерал бентонит (минерална глина), най-важният компонент в този вид глина е монтморилонит, който поради своята отрицателно заредена повърхност, има свойства да се свързва с вредни вещества като олово, живак, алуминий, амоний, афлатоксин и хистамин, които водят до подуване на кожата на лицето и задържане на вода.

Маска за лице BentoniteMED съдържа Алантоин (извлек от растението черен оман), който е активното вещество в този уникален продукт. Козметиците го препоръчват като поддържащ еластичността на кожата елемент.
Маската за лице съдържа и Алое Вера, което в дълбочина подхранва вашата кожа и има благоприятен ефект срещу възпалителните процеси предизвикани от агресивната външна среда в която живеем.

BentoniteMED маска за лице се произвежда според строгите критерии и изисквания на естествената козметика с етикет NATURE. Тази уникална, натурална маска НЕ съдържа алуминиеви соли, силикон, парабени или каквито и да било оцветители, парфюми и нано частици.