ФИТОФАНЕР 120 КАПС

Цена за 1 бр:

86.99 лв.

Не е наличен в момента

Брой:

120 бр..

Състав:

растително трио(масло от слънчоглед, екстракт от морков и екстракт от розмарин)(128mg); екстракт от ацерола в комбинация с малтодекстрин (75mg); цинков бисглицинат (50mg); масло от семена на пореч (37,78mg); рибено масло (20mg); масло от оризови трици (20mg); мая (10mg); оризанол (5mg); масло от пшеничен зародиш (10mg) капсулата [желатин, глицерин; пълнител(глицерол моностеарат); сгъстител (лецитин от рапица); оцветители (E171, E172);

Описание на продукта
  • ФИТОФАНЕР 120 КАПС
PHYTOPHANÈRE
Хранителна добавка
КОСА и НОКТИ

Косата има специфична структура и изисквания (амино-киселини, витамини, основни елементи и минерали) благодарение на бързия си растеж и постоянно обновяване. Тези подхранващи съставки са жизненоважни за растежа и здравословното функциониране на космената луковица.

Поради определени добре познати причини (умора, стрес, замърсяване и т.н.) тези нужди се увеличават като провокират косопад или загуба на жизнеността на косата и нейното изтъняване.

Phytophanère подпомага заздравяването на косата и увеличава ефикасността на програмите против косопад. Ноктите, по подобие на косата са съставени от кератин. Подхранващите елементи във Phytophanère стимулират растежа на ноктите и ги правят по-устойчиви, особено когато те са чупливи и тънки.

  • ПОДПОМАГА ЖИЗНЕНОСТТА И ПОДСИЛВА КОСА И НОКТИ
Бирената мая е богата на амино киселини, които съдържат сяра и витамин B6 и които са незаменими в асимилацията и обработката на съдържащи сяра амино киселини.

  • ПОДОБРЯВА БОРБАТА С КОСОПАДА И СТИМУЛИРА РАСТЕЖА НА КОСАТА И НОКТИТЕ

Бирената мая (Saccharomyces cerevisiae) е основен източник на витамини от група B. Тези витамини, особено Биотинът (вит. B8), Пантотенът (вит. B5) и Пиридоксинът (вит. B6) са основни за защитата на кожата и за здравословното функциониране на мастните жлези. Те подсигуряват красотата и плътността на косата и ноктите.

Рибофлавинът (вит. B2) е известен като незаменим енергиен източник.

Витамините B2, B5, B6 и B8 стимулират клетъчния обмен и подпомагат растежа на косата.

  • ЗАЩИТАВА, ОСИГУРЯВА КРАСОТАТА НА КОЖА (И СКАЛП), КОСА И НОКТИ
Маслото от пшеничен зародиш е естествен източник на α-Токоферол (вит. Е), който е естествен антиоксидант, благодарение на основни мастни киселини, които ограничават перокцидацията.

Космената лукувица е защитена благодарение на витамини E и C (acerola).

Основните Мастни Киселини (О.М.К.) трябва да съпътстват всяка здравословна диета, тъй като те не се произвеждат в човешкото тяло:

• Маслото от семена на пореч е признато за високата концентрация на γ-линоленова киселина, прекурсор на простагландините, които са жизненоважни за функционирането на клетките. Това масло съдържа и подхранващата линолова киселина.

• Маслото, добито от студеноводна риба, което е източник на основни мастни киселини като Eicosapentaenoic (EPA) и Docosahexaenoic (DHA), прекурсори на простагландините Омага 3 и Омега 6, балансира и регулира функциите на кожата.

Оризовите трици са богати на γ-Оризанолова киселина. Те защитават както основните мастни киселини, така и деликатните витамини, които са силни антиоксиданти.

  • Насоки за употреба:
Приемат се по 2 капсули на ден с много вода, за предпочитане сутрин, в продължение на 4 месеца.

Опаковка: 120 капсули във флакон.
Подобни продукти