КОЕНЗИМ Q10 УБИКВИНОН 30МГ*30КАПС

Цена за 1 бр:

15.99 лв.

Не е наличен в момента

Брой:

30 бр..

Състав:

Коензим Q 10, убиквинон, 30 мг, 30 капсули

Описание на продукта

  • Коензим Q 10, убиквинон, 30 мг, 30 капсули
Формулата Коензим Q10 съдържа коензим Q10 в емулсия с витамин Е и смесен с токофероли и патентован пълнител Micosolle. Клиничните изследвания показват, че този процес на приготвяне увеличава абсорбцията на коензим Q10. Съществуват
2 начина за производство на коензим Q10 – естествен и синтетичен. Нашата добавка е приготвена по естествен начин чрез биологична ферментация и екстракция.

Чрез своите антиоксидантни свойства, Коензим Q 10 подпомага за увеличаване на енергията в тялото и подсилва мозъчната дейност, доказано е, че подобрява кръвообращението и е с положително въздействие за здравето на кожата и зъбите.

Приемът на тази хранителна добавка благоприятства за възстановяването на естествените нива на коензима в тялото, които са били изчерпани в следствие на медикаментозно лечение за понижаване на холестерола. В помощ е при борбата с някои хронични бактериални и вирусни инфекции.

  • Предимства:
подпомага здравето на сърцето
подпомага клетъчната активност
хранителна добавка

  • Приложение:
Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и производството на клетъчна енергия.

  • Забележка:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  • Дозировка и приложение:
По 1 софтгел капсула  3 пъти  дневно. Най-добри резултати се достигат при продължителна употреба. Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!Годност и партида: Виж опаковката.Производител: Enzymatic Therapy, Inc , USAВносител: Ревита ООД, София, ул. „Бурел”56 Тел:  02/ 9530583;   032/ 641616www.revita.bg; www.enzy.com  Нето тегло: 16.10 g