Капсули ZeolithMed 200бр в стъклена опаковка

този продукт Ви носи: 79 точки

Цена за 1 бр:

79.99 лв.

Не е наличен в момента

Брой:

200 бр.

Състав:

капсули - зеолит на прах

Описание на продукта
Смята се, че зеолитът (клиноптинолит) e един от най-мощните антиоксиданти на планетата. Обявен е от Световната научна организация за минерал на XX век, поради граничещите му с вълшебството качества и все по-нарастващото му използване за детоксификация на организма. Зеолитът едва наскоро бива разкрит със свойствата си на “чудодеен” минерал. Той стимулира отделянето на необходимите стволови клетки, възвръщащи здравето дори там, където официалната медицина е безсилна.
Минералът зеолит се счита за напълно безопасен и нетоксичен за перорално приложение при хора и животни, включително бебета, деца, бременни жени и кърмачки. Това е порест минерал, съставен предимно от алуминий, силиций и кислород, той е мощен адсорбент. На микроскопско ниво се вижда, че скелетът му има структурата на пчелна пита, която придава на зеолита уникални свойства. Натоварената с отрицателно електричество повърхност дава възможност минералът да привлича и задържа катиони от средата, в която се намира и от своя страна да отделя други. Когато е поставен във водна среда, зеолитът елиминира всички вредни за човека вещества от нея, включително и радиоактивно замърсяване. Има силно въздействие върху човешкия организъм. Пречиства отровите в организма, поети чрез въздуха и храната.
Зеолитът е мощен антиоксидант. През първия месец от използването му се свалят 3-4 кг, поради изхвърлянето на шлаките от организма. Той е най-мощното детоксикиращо средство помагащо на организма да се защити от свободните радикали
Притежава абсорбиращи свойства спрямо радиоактивните елементи като Цезий 134 и Цезий 137, стронций, както и към тежките метали /живак, кадмий, олово, цинк, хром/
Елиминира млечната киселина от мускулите и подобрява мускулния тонус (подходящ за прилагане при спортисти с цел бързо възстановяване).
Намалява риска от развитие на ракови клетки.
Нормализира киселинно-алкалния баланс. Това е изключително важно за общото укрепване, защото повечето хора живеят в състояние на излишна киселинност, предизвикана най-вече от лошо или неправилно хранене. Зеолитът помага на организма да регулира биохимичния си баланс. Подобрява усвояването на другите нутриенти от организма.
Пречиства бъбреците и жлъчката от песъчинки.
Зеолитът е единственият минерал, който помага при обилно изпотяване предизвикано от нервни проблеми.
Нормализира кръвното налягане, премахва безсънието, потенето, напрегнатостта, също така помага при язви, гастрити, колити, проблеми на сърдечно-съдовата и нервната система.

Зеолитмед капсули са подходящи за хора със забързано ежедневие и неправилни навици на живот и хранене. Приемането на Зеолитмед Капсули ви гарантира детоксикация на организма и предпазване от различни заболявания причинени от натрупването на токсини в организма.
Зеолитмед - 200 капсули.
Хранителна Добавка: съдържа зеолит на прах
Предназначение : за вътрешна употреба
Състав: 100% зеолит – клиноптинолит на прах в желатинова капсула
Препоръчителна дневна доза : по 6 (500мг*1кап) капсули на ден от актив. Вещество клиноптинолит
Указания за употреба : сутрин, обед и вечер по 2 капсули с вода, сок или мляко
Да не се превишава препоръчителната дневна доза : от 6 капсули клиноптинолит
Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за малки деца!