ГРИКО ПОЛ ВИРУМИН АНТИСТРЕС 120 ФИЛТЪРНИ ТОРБИЧКИ

Цена за 1 бр:

56.99 лв.

БР.
Добави в количката

Брой:

120 бр..

Състав:

Люспи от елда 32%, Ройбос 18%, Златен корен 15%, Левзея 15%, Маточина10%, Лимонова трева 2%, Лимонова кора 3%, Портокалова кора 5% Хром(Chromium) 7,3 μg (18,25 % NRV*)/100gЕнергийна стойност(The energy value) 2kJ/100g; 0kcal/100g, Мазнини(Fat)

Описание на продукта
  • ГРИКО ПОЛ ВИРУМИН АНТИСТРЕС 120 ФИЛТЪРНИ ТОРБИЧКИ СИЛНА ПОДКРЕПА В БОРБАТА С РАЗДРАЗНЕНИЕТО, ТРЕВОЖНОСТТА И СТРАХА

  • ПРИЛОЖЕНИЕ:
Микс от растения с уникална формула, комбинираща вселената на шест растения с изключителни свойства за организма на човека живеещ в XXI век ( векът на огромно бързане и припряност).
-Златен корен- Смята се, че помага за укрепване на нервната система, за преборване с депресията, за подобряване на имунитета, за повишаване на физическата издържливост, за подобряване на паметта, за намаляване на теглото, за повишаване на сексуалната функция и подобряване на енергийните нива, с репутация че стимулира нервната система, намалява депресията, подобрява производителността на работа, премахва умората, и предотвратява високо височинната болест.
-Левзея -повишава синтеза на протеини, повишава капацитета за работа и възстановява при физическо натоварване, увеличава мускулната маса, намалява въздействието на стреса върху организма, подобрява транспортния капацитет на кислорода в кръвта, увеличава червените и белите кръвни телца. Левзея е имуномодулатор, с противораково,противомикробно, антигъбично и противопаразитно действие, с висока антиоксидантна активност, регулира високото ниво на кръвната захар. Левзея има кардиозащитно и антиаритмично действие, притежава антитромбоцитна активност, подобрява паметта.
-Маточината е едно от най-популярните билки за сън и седатация. Инфузии от това растение се използват при състояния на нервната възбуда, раздразнение и стрес. Маточината дължи успокоителното си действие на компоненти от етерични масла , а също така и на съдържанието на кариофилен и цитрал. Маточината поддържа здрава сърдечносъдовата система, както и подпомага естествения хормонален баланс.
-Ройбос не съдържа кофеин и може да се пие от всеки,независимо от възрастта. Той съдържа полифеноли.