Диатомична пръст (диатомит) Perma-Guard 250гр

този продукт Ви носи: 15 точки

Цена за 1 бр:

17.69 лв.

Не е наличен в момента

Тегло:

250 гр.

Описание на продукта
Диатомичната пръст доставя на организма биологично усвоим силиций, съдържа 92% амфорен силициев диоксид.

Диатомит Перма Гард
Натурален аморфен силиций

С какво може да ти помогне Диатомитът Перма Гард?

перфектен източник на биологичен усвоим силиций
почиства организма от чревни шлаки
здрава коса, нокти
здрави стави, хрущяли, съединителна тъкан
поправя обмяната на веществата
стройна фигура
неутрално Ph

Какво е диатомитът Перма Гард?

Диатомитът, наричан още диатомична пръст (инфузорна пръст), представлява екзоскелети на едноклетъчните водорасли диатомеи (вид фитопланктон). Образува се е като утайка в езера и морета.Аморфната диатомична пръст Перма Гард се добива от сладководни залежи в New Mexico, USA и е с уникални качество и чистота. Съдържа не повече от 1% кристален силициев диоксид.

Диатомичната пръст, приета с вода, взаимодейства със стомашните сокове, в резултат на което се образува биологично активната ортосилициева киселина, която е много лесно усвоима от организма. Аморфичната диатомична пръст Перма Гуард има всички необходими сертификати в САЩ, Канада и Европа, утвърждаващи я като хранителен продукт.

В ЕС е допусната като добавка в продукцията на храна за бебета и малки деца.

Детокс на организма

Природата ни изненадва със сложността на структурата на микроскопичните диатомеи. Живеем в токсична среда. Най-лесния метод за подпомагане на организма е премахването на токсините - причината за здравните проблеми. Единична доза диатомична пръст съдържа милиони отрицателно заредени екзоскелети на диатомеи.Те привличат положително заредените бактерии, протозои, вируси, ендотоксини, пестициди, остатъци от лекарства, бактерии E-Coli и тежки метали, свързвайки ги в цилиндричната структура на диатомичните екзоскелети. Веднъж "прихванати", те се изхвърлят от организма, без да го натоварват.

Допълнително, екзоскелетните цилиндърчета, преминавайка в ненарушена форма през храносмилателния тракт, го изчистват от шлаките по безопасен за лигавиците и чревните стени начин. След няколкомесечен прием на диатомична пръст стените на червата са чисти и могат ефективно да възприемат хранитените вещества, които им доставяме с храната. Детоксикацията подсилва имунната система, благодарение на което организма по-добре се отбранява срещу паразити и болести.

По-добър метаболизъм - по-стройна фигура

Хората с наднормено тегло най-често имат забавена обмяна на веществата. благодарение на детоксикацията на храносмилателната система и общото изчистване на организма и неговото подсилване, възвръщаме натуралния баланс и виталните сили. Чистият организъм лесно се справя с всяко предизвикателство.

Аморфния диатомит е натурален източник на силиций

Част от екзоскелетите на диатомеите метаболизира в храносмилателната система, променяйки химическата си форма от силикат (силициев диоксид) в биологично активна ортосилициева киселина. Последната е от изключително значение за целия организъм:
намаляват болките в гърба и ставите;
увеличават се виталността, имунитета и доброто самочувствие;
намаляват кожните проблеми (псориазис, обрив);
намаля артрита;
подобрява срастването на раните;
предпазва от заболявания на горните дихателни пътища;
намаляват хранителните алергии;
предпазва от увеличаване на кръвното налягане;
елиминира запека;
намаля безсънието;
подобрява срастването на костни счупвания.

Силиций - човек не може да живее без него

Едно време, живеейки близо до природата, човек е имал силиций в изобилие (изворна вода, растителна храна, отглеждана без изкуствени торове и пестициди, които блокират възприемането на силиций от растенията, не е имало отглеждане на зеленчуци без контакт със земята т.н.). Според препоръките на специалистите, човешкия организъм се нуждае от минимум 55мг чист силиций дневно през целия си живот. В днешно време, според учените, плодовете и зеленчуците ни доставят по-малко от 1/5 от това количество силиций. Нека да помним също, че част от получения силиций всекидневно губим с урината. А силиция е абсолютно незаменим микроелемент за запазване на здравето.

Как се използва Диетомичната пръст Перма Гард?

Започнете с прием сутрин, на гладно, на една чаена лъжичка диатомична пръст Перма Гард смесена в чаша вода.

Увеличавайте постепенно дозата, докато стигнете две равни супени лъжици диатомит на чаша вода.

Диатомичната пръст може да бъде приемана непрекъснато. За деца дозата е една чаена лъжичка диатомична пръст на чаша вода.