Избери
София
Варна
В страната
Продължи
Първият онлайн супермаркет.       БЕЗПЛАТНА доставка за София и Варна за поръчки над 40лв.       Доставка до ТРИ часа.       Доставки в цялата страна.       Гаранция за връщане на продукти.
» Агнешко месо

Агнешко желирано месо Еко ферма Черга 530гр

Цена за 1 бр.:  18.99 лв.

Тегло: 530 гр.

 
Количество: бр.  
Добави в кошницата
Условия за доставка
За гр. София:
  • Безплатна доставка за поръчки над 40лв
  • Доставка до три часа
  • Направени поръчки до 19ч – доставка в същия ден
  • Неделя – почивен ден
  • Възможност за плащане с виртуален и преносим пост терминал
  • Възможност за връщане на стока
За доставки извън гр. София:

bonus този продукт ви носи: 10 точки
Животните, които се използват в желираното месо на Черга се отглеждат в малка ферма в село Ломец. Това е чист, спокоен район, далеч от шума и замърсения въздух, при условия близки до естествения им начин на живот. Агнетата се отглеждат в здравословна среда, при хуманни условия, балансирано хранене, без употреба на антибиотици и хормонални препрати.

Агнешкото месо се обезкостява в сертифицирана кланица. Отделя се само месото от агнешките бутове и се нарязв на едри парчета, които се овкусят с билкови подправки – пресни, от градината или сушени, според сезона, и добавяме малко готварска сол. След това месото се оставя да поеме подправките и да се отцеди, затваря се в буркани, добавя се малко вода, която при стерилизацията се изпарява и образува полезно и вкусно желе. После се стерилизира в автоклав, за да се запазят всички витамини и аминокиселини. Така се получава вкусното и полезно АГНЕШКО ЖЕЛИРАНО МЕСО в собствен сос.